opleiding jeugdtheaterschool Zwolle

Vooropleiding THEATER/MUSICAL 9 t/m 13 jaar

28 lessen in Odeon, Zwolse Theaters
Zaterdag 15:15 uur tot 17:15 uur
9 tot en met 13 jaar
Auditie: 18 september 2021
Start: 25 september 2021

vooropleiding theater/musical 9 t/m 13 jaar

De volgende stap!

Ben jij bezig met theater maar wil je nog meer? Dan is deze vooropleiding iets voor jou! Met een hechte groep werken we een jaar lang intensief samen. We verdiepen ons in acteertechnieken, stemgebruik en maakprocessen. Samengaan we experimenteren met de mogelijkheden van de rollen en de eindproductie. Zo ontdek je de opbouw van het theater en leer je invloed te hebben op het eindproduct. Op die manier wordt je echt mede-eigenaar van het geheel.

In de twee uur durende lessen wordt met een afwisselend programma gewerkt. De ene les wordt en gerepeteerd voor de voorstelling en bij de andere les is er ruimte voor verdieping. Zo kun je nieuwe vaardigheden direct inzetten maar leggen we ook een sterke basis voor de toekomst. Dit kan zijn om later een theateropleiding op HBO- of MBO-niveau te gaan volgen of bijvoorbeeld om in een professionele productie te willen spelen.

Als jeugdtheaterschool vinden we het belangrijk dat onze leerlingen ook in aanraking komen met het grote werkveld van de podiumkunst. Zo organiseren we voorstellingsbezoeken, praten we na met gezelschappen en nodigen we gastdocenten uit voor onze Atelierlessen. Hierdoor bieden we extra diepgang, training in een bijzondere vaardigheid maar ook een frisse blik.

Ben je geïnteresseerd? Doe dan Auditie! Tijdens de auditie kijken we naar talent maar vooral ook naar motivatie en leerbaarheid. Een goede kans voor ons om te zien of we bij elkaar passen.

 

 

Praktische informatie:

  • bestemd voor 9-13 jaar
  • lessen in Odeon (Zwolse Theaters)
  • lessen van 2 uur
  • regelmatige informatie via nieuwsbrieven
  • vooropleiding van 28 lessen
  • kosten vooropleiding € 549,-
  • eindvoorstelling in het theater
  • auditie in september 2021

Trailer productie "Ik kom van Ergens Anders"