Inschrijven voor een jaarcursus of een opleidingsklas.

Pagina 1 van 4
Kies een theatercursus of een opleidingsklas

Selecteer een cursus

Kies een leslocatie
Kies een leslocatie.
Kies de opleidingsklas die bij de leeftijd past.
Kies de opleidingsklas die bij de leeftijd past.
Als u niet wilt dat wij met u via een Whatsappgroep communiceren, neem dan even contact met ons op en vul bij het telefoonnummer in: GEEN WHATSAPP GRAAG

Wij houden (ouders van) deelnemers op de hoogte via berichten die via een whatsappgroep worden verstuurd. Alleen de jeugdtheaterschool kan berichten binnen deze groep verzenden. Na afloop van het lesjaar wordt de groep opgeheven.

Het nummer van een andere ouder of de deelnemer aan onze lessen

Graag hier een mailadres van een ouder of verzorger. Gegevens m.b.t. de betaling van de lessen wordt ook aan dit adres verstuurd.

Mailadres van een ouder of verzorger

Het is mogelijk om een extra mailadres in te vullen.

Bekijk de kleuren via de link. Vul de kleur hier in. De kosten van het jack bedragen €27,50 en worden bij de eerste termijn mee afgeschreven.

Bekijk de maat goed. Een te groot of te klein jack kan niet geruild worden.

Bestel het enige echte jeugdtheaterschool T-shirt

Bestel het originele, zwarte, Jeugdtheaterschool-T-shirt. Het logo van de jeugdtheaterschool staat voorop en achterop een tekst naar keuze. Bekijk de maat goed. Een te groot of te klein T-shirt kan niet geruild worden.

De kosten van het T-shirt bedragen €10,- en worden bij de eerste termijn mee afgeschreven.

Als u kiest voor zelf overmaken dient het volledige bedrag voor 16 oktober 2020 op onze rekening te staan. Bij het geven van een machtiging kan er gekozen worden voor twee termijnen. Voor de opleidingsklassen is er keuze om te betalen in drie termijnen.

Eén termijn: afschrijving vind plaats rond 16 oktober. Twee termijnen: afschrijving rond 16 oktober en 16 februari. Derde termijn opleidingsklas: rond 16 maart.

U ontvangt de gegevens om de vergoeding over te maken per mail.

Om misverstanden te voorkomen vragen wij u akkoord te gaan met onze voorwaarden en ons privacybeleid te lezen. Neem gerust contact op als u hierover vragen of opmerkingen heeft.

THEATER/MUSICAL 8-12 jaar:
€360,-

THEATER 12-17 jaar:
€360,-

MUSICAL 12-17 jaar:
€390,-

Opleidingstraject THEATER/MUSICAL 9-13 jaar:
€499,-

Opleidingstraject THEATER 14-21 jaar:
€499,-

Zukunft eerste half jaar
€360,-