Inschrijven voor een cursus, een vooropleiding of TheaterWerkplaats in Zwolle of de regio.

Pagina 1 van 4
Kies een theatercursus of een opleidingsklas

Selecteer een cursus

Kies een leslocatie
Kies een leslocatie.
Kies de opleidingsklas die bij de leeftijd past.
Kies de opleidingsklas die bij de leeftijd past.

Wordt gebruikt door de docenten om snel namen te leren. MAX 8 MB. Als u een foto upload geeft u toestemming om de foto te delen met de docenten van de jeugdtheaterschool.

Als u niet wilt dat wij met u via een Whatsappgroep communiceren, neem dan even contact met ons op en vul bij het telefoonnummer in: GEEN WHATSAPP GRAAG

Wij houden (ouders van) deelnemers op de hoogte via berichten die via een whatsappgroep worden verstuurd. Alleen de jeugdtheaterschool kan berichten binnen deze groep verzenden. Na afloop van het lesjaar wordt de groep opgeheven.

Het nummer van een andere ouder of de deelnemer aan onze lessen

Graag hier een mailadres van een ouder of verzorger. Gegevens m.b.t. de betaling van de lessen wordt ook aan dit adres verstuurd.

Mailadres van een ouder of verzorger

Het is mogelijk om een extra mailadres in te vullen.

Bekijk de kleuren via de link. Vul de kleur hier in. De kosten van het jack bedragen €35,- en worden bij de eerste termijn mee afgeschreven.

Bekijk de maat goed. Een te groot of te klein jack kan niet geruild worden.

Bestel het enige echte jeugdtheaterschool T-shirt

Bestel het originele, zwarte, Jeugdtheaterschool-T-shirt. Het logo van de jeugdtheaterschool staat voorop en achterop een tekst naar keuze. Bekijk de maat goed. Een te groot of te klein T-shirt kan niet geruild worden.

De kosten van het T-shirt bedragen €15,- en worden bij de eerste termijn mee afgeschreven.

Zelf overmaken of betalen via een betaalverzoek heeft altijd onze voorkeur.

Als u kiest voor zelf overmaken dient het volledige bedrag voor de start van de cursus op onze rekening te staan. Bij een betaalverzoek of een machtiging kan er vaak gekozen worden voor twee termijnen. Voor de vooropleidingen en de TheaterWerkplaats er keuze om te betalen in drie termijnen.

Om misverstanden te voorkomen vragen wij u akkoord te gaan met onze voorwaarden en ons privacybeleid te lezen. Neem gerust contact op als u hierover vragen of opmerkingen heeft.