Vacatures Jeugdtheaterschool Zwolle.

–=Op dit moment zijn wij op zoek naar docenten die in de zomer van 2023 ons team komen versterken bij de zomerkampen=–

Wij zoeken creatieve theatermakers die van aanpakken houden. Naast werken aan een productie begeleid je een zomerkamp-groep energiek door de kampdagen. Er zijn Musical-, theater-, film- en zangkampen. Met name zoeken wij docent-begeleiders voor musical- en zangkampen.

Wil jij bij ons één of meer zomerkampen begeleiden, heb je een HBO opleiding tot theaterdocent of theatermaker / conservatorium zang of muziekdocent succesvol afgerond? Vind jij zomerkampen in de podiumkunst net zo interessant als wij en ben jij één, twee of drie weken in juli/augustus beschikbaar? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@xappzomerkamp.nl.

Op xappzomerkamp.nl staat meer informatie over onze kampen. Bel of mail gerust als je meer zou willen weten.
Docenten werken op basis van een overeenkomst van opdracht.

Vrijwillig kostuum-makers

Voor het maken van kostuums die gedragen worden bij onze voorstellingen zoeken wij nog enkele vrijwilligers. Neem contact op voor meer informatie.

Jeugdtheaterschool Zwolle is een onderdeel van Xapp.

Xapp verbindt kinderen & jongeren en podiumkunsten in de ruimste zin van het woord met elkaar. Xapp maakt podium- en beeldproducties verzorgt lessen in de uitvoerende kunsten voor kinderen en jongeren en organiseert zomerkampen (xappzomerkamp.nl).

Via het kindercastingbureau van Xapp komen kinderen en professionele opdrachtgevers uit de wereld van film, theater of mode tot elkaar. (kindercasting.nl)

Sfeerbeeld voorstelling