De Theaterwerkplaats - Zwolle - platform voor jonge makers De Theaterwerkplaats - Zwolle - platform voor jonge makers De Theaterwerkplaats - Zwolle - platform voor jonge makers De Theaterwerkplaats - Zwolle - platform voor jonge makers De Theaterwerkplaats - Zwolle - platform voor jonge makers De Theaterwerkplaats - Zwolle - platform voor jonge makers De Theaterwerkplaats - Zwolle - platform voor jonge makers De Theaterwerkplaats - Zwolle - platform voor jonge makers

De Theaterwerkplaats: TALENT!

TALENT! is een onderdeel van de TheaterWerkplaats van de Jeugdtheaterschool. Samen met ArtEZ Zwolle (docent theater) wijden een complete dag aan talent. Zo’n 150 kinderen & jongeren en de eerste- & derdejaars studenten van beiden organisaties komen in november samen om binnen een dag voorstellingen te maken. Aan het einde van de dag worden de producties getoond.

Wanneer: november 2021
Waar: Rhijnvis Feithlaan 50, Zwolle (ArtEZ, opleiding HBO docerend theatermaker)
Wie: Derde- en eerstejaars studenten samen met alle leerlingen van onze jeugdtheaterschool-locaties in Zwolle en regio
Tijd: van 09:00 tot 17:00 uur.

TALENT

Talent is meer dan aanleg. Het is het gevoel dat je iets moet doen. Een verhaal dat je moet vertellen, een beeld dat je moet tekenen, een voorstelling die je moet maken. Moeten zonder dat iemand het je oplegt. Moeten omdat je in iedere vezel van je lijf voelt dat het moet. Talent schreeuwt van binnen.

De jeugdtheaterschool wil dit talent steunen. Dit doen we door les te bieden, uit te dagen, te reflecteren en door samen te brengen. Door samen te komen kan talent nog verder tot bloei komen. Ineens ontdek je dat er meer mensen met dezelfde interesse zijn en hoef je je talent niet te verdedigen maar kun je het omarmen.

TheaterWerkplaats - TALENT! - Zwolle