OPGEVEN VOOR TALENT 21 NOVEMBER 2020

(alleen voor deelnemers van de jeugdtheaterschool 2020)

e-mail adres van een ouder

Als je hebt aangegeven dat jouw dochter of zoon aanwezig is, ontvang je nog informatie over o.a. de indeling van de groepen en de tijden voor het brengen en halen.

TALENT, een initiatief van de jeugdtheaterschool en ArtEZ.

Jeugdtheaterschool Zwolle en ArtEZ Zwolle (docent theater) wijden een complete dag aan talent. Zo’n 80 leerlingen en de eerste- en derdejaars studenten van beiden organisaties komen dit jaar op 21 november samen om binnen een dag voorstellingen te maken. Op zondag worden de producties via YouTube aan de wereld vertoond.

Wanneer: Zaterdag 21 november 2020
Waar: Rhijnvis Feithlaan 50, Zwolle (ArtEZ, opleiding HBO docerend theatermaker)
Wie: Derde- en eerstejaars studenten samen met alle leerlingen (tot 13 jaar) van onze jeugdtheaterschool-locaties in de regio
Tijd: van 09:00 tot 16:00 uur.

TALENT

Talent is meer dan aanleg. Het is het gevoel dat je iets moet doen. Een verhaal dat je moet vertellen, een beeld dat je moet tekenen, een voorstelling die je moet maken. Moeten zonder dat iemand het je oplegt. Moeten omdat je in iedere vezel van je lijf voelt dat het moet. Talent schreeuwt van binnen.

De jeugdtheaterschool wil dit talent steunen. Dit doen we door les te bieden, uit te dagen, te reflecteren en door samen te brengen. Door samen te komen kan talent nog verder tot bloei komen. Ineens ontdek je dat er meer mensen met dezelfde interesse zijn en hoef je je talent niet te verdedigen maar kun je het omarmen.