Covid-19 -update 4 januari 2021-

Geen lessen tot zeker 19 januari vanwege overheidsmaatregelen.

Helaas vallen we ditmaal als jeugdtheaterschool wel onder de lockdown. Dat betekent dat de lessen geannuleerd moeten worden. 2021 gaat dus anders van start dan in de planning staat. Wanneer wij weel bij elkaar mogen is nog niet duidelijk.

Als school kiezen we ervoor om nu en die eerste weken van januari niet uit te wijken naar een platform als Zoom. De ervaring leert dat echt repeteren via een webcam niet werkt. Uiteraard houden we wel contact en zullen we ons best doen het thuis oefenen te blijven stimuleren. Op die manier kunnen we wellicht vanaf 19 januari weer met een vliegende start verder gaan.
Het totale seizoen zullen we verlengen. Na de geplande einddatum zullen er dus nog extra lessen zijn. Deze lessen zullen zich richten op extra verdieping in het acteren en theater als geheel.

We krijgen ook vragen over de voorstelling. Hoewel dat nog ver weg lijkt snappen we de zorgen hieromtrent. Het liefst spelen we natuurlijk weer voor een vol theater maar met de ervaring van vorig jaar zijn er ook andere oplossingen. Van livestream tot film, we zullen alles op alles zetten om al het talent het podium te geven dat ze verdienen. Nogmaals, we gaan er van uit gewoon in het theater te kunnen spelen.

Voor nu wensen we iedereen succes met het maken van aanpassingen.

Bij vragen of opmerkingen kunt u gerust (telefonisch) contact opnemen.

Contactgegevens

https://jeugdtheaterschoolzwolle.nl
info@jeugdtheaterschoolzwolle.nl
telefoon 0529 430249