De TheaterProeverij (8 t/m 12 jaar)
Neem de tijd om kennis te maken met theater en met ons.

Misschien weet je al zeker dat je op theaterles wilt, maar weet je nog niet precies wat je moet kiezen. Wordt het een productie, theatersport of is film misschien helemaal jouw ding. We kunnen ons ook voorstellen dat je wel weet wat je wilt maar gewoon eerst even wilt wennen. Precies daarom is er de theaterproeverij. In tien keer leer je alle soorten theaterlessen kennen. Dat geeft ook de ruimte om goed kennis te maken met de jeugdtheaterschool. Zo weet jij volgend jaar precies waar je aan begint.

Zie de proeverij als een verlengde proefles. Misschien kijken jullie al rond voor lessen in het volgende seizoen. Misschien willen jullie eerst kijken of theater een goede match. Wellicht willen jullie vooral kennismaken met de jeugdtheaterschool. Natuurlijk zijn er proeflessen te volgen bij de verschillende cursussen maar soms is het ook wel lekker om extra de tijd te nemen. Om die reden is de TheaterProeverij in het leven geroepen.

In een reeks van acht lessen gaan de leerlingen op een vaste locatie aan het werk. Dit is altijd een locatie waar ook andere lessen van de jeugdtheaterschool worden aangeboden. Samen met leeftijdsgenoten en een eigen theaterdocent staan iedere lessen andere cursussen uit ons aanbod centraal. Per les worden oefeningen en opdrachten gedaan die ook in de cursus die centraal staat aan bod zullen komen. Er wordt kort verteld wat de cursus inhoud en wat je kunt verwachten. Per cursus hebben we ongeveer twee lessen de tijd. Dit is uiteraard niet voldoende om alles al te weten maar geeft genoeg inzicht om te weten het zal houden. Zo kan er in het volgende seizoen een wel overwogen keuze worden gemaakt voor een passend vervolg.

  • Zwolle-West
    Cultuurhuis Stadshagen, maandag 16:00 – 17:00
    Startdatum: 16-5-2021
  •  8 lessen van 60 minuten
  • € 99,-
Theaterproeverij voor kinderen - Jeugdtheaterschool Zwolle