Theatersport (8 t/m 12 jaar)
Direct de vloer op en vanuit improvisatie naar scenes toe werken.

Jij hebt overal direct een idee bij, wilt meteen de vloer op en houdt van samenspelen! Dan is theatersport echt iets voor jou. Binnen deze lessen gaat alles om improvisatie. Je krijgt een klein stukje van een verhaal, een locatie of een probleem en vanuit daar begin je direct met spelen. In de lessen leer je hoe je goed kan samenwerken, hoe je een verhaal opbouwt en hoe je kunt schakelen. Zo zijn scenes niet alleen grappig maar blijven ze ook interessant om naar te Kijken. Soms zullen jullie dubbel liggen van het lachen maar het is ook mogelijk dat er een hele spannende of zelfs meeslepende scene ontstaat.

Iedere week komen de kinderen samen met een vaste theaterdocent. In basis staat vooral een veilige sfeer centraal. Want enkel vanuit daar krijgt creativiteit ook echt de ruimte. Aan de hand verschillende oefeningen leert de groep steeds beter samen te werken, op elkaar in te spelen en momenten te creëren om scenes gaande te houden.

Denk bij Theatersport aan de lama’s, de Grote improvisatieshow maar ook aan programma’s als de Vloer op. Plezier is natuurlijk altijd van belang maar scenes hoeven niet altijd te draaien om de grap. In de lessenreeks wordt aandacht besteed aan alle aspecten. Er blijven altijd weer nieuwe uitdagingen te ontdekken.

  • Zwolle-Centrum
    Woensdag 17:15 – 18:15
    Startdatum: 15-5-2024
    in het Theaterlab van Theater de Spiegel
  • 6 lessen van 60 minuten
  • €60,-
Theatersport voor kinderen Zwolle